STYRKER

Vi synes, det skal være sjovt og inspirerende at gå på arbejde!

FORDI er et netværksbaseret reklamebureau. Startet af Morten Gleesen i år 2000 men siden er vi blevet mange flere. Ingen ansatte men et fællesskab hvor vi sætter holdet til den enkelte opgave. Hvad betyder det for dig som kunde? Omkostningerne holdes nede, og du får gennemtænkte løsninger lavet af folk med seniorerfaring.

Store opgaver for de mindre kunder …
Vi har en lang række mindre kunder, hvor vi løser alle marketing opgaver fra start til slut. Det kan fx være et nyt logo, komplet visuel identitet, tekstforfatning, profilbrochure, website, præsentationer, annoncer, webbannere, webfilm eller SoMe content og aktiviteter.

Fælles for alle løsninger er grafisk enkelthed og kreativitet, som er let afkodelig for modtageren. Desuden arbejder vi ofte med et idékatalog for den enkelte kunde, så vi sikrer, at der er en rød tråd gennem alle virksomhedens marketing budskaber. Det giver kontinuitet og skaber loyale ambassadører og stærke brands.

Mindre opgaver for de store kunder …
Vi har en lang række større kunder indenfor medicinal- og IT-branchen, hvor vi fungerer som marketingafdelingens forlængede arm.
Vi versionerer internationale kampagner og står for mindre opgaver indenfor rammerne af virksomhedens guidelines og kommunikationssprog.

Det kan lyde lidt gammeldags, men …

… vi serverer aldrig en kedelig ‘hyldevare’
… vi sætter pris på en ærlig og uformel dialog
… vi arbejder, når du har brug for det
… vi har en høj håndværksmæssig stolthed
… vi overholder altid deadlines
… og vi overholder altid et budget, selvom vi arbejder for billigt!

Back to Top